MENY

Presentation
Bröllop / Dop / Begravning
Repertoar
Lyssna själv!
Bokning / Kontakt
Gästbok
Demo Studioinspelning
Tillbaka till start

MIARO

Så fungerar det:

Jag har haft glädjen av att under många år arbeta med detta och har på sätt och vis blivit en liten familjesångerska till många människor. Ofta har det börjat med att det har önskats sång och musik till bröllopet och en tid därefter har händelsen burit frukt och det är dags för ett dop. Många tycker också att det känns speciellt att ha någon man känner till vid dessa tillfällen och så även vid begravningar. Jag ser det verkligen som en ära att få vara med vid dessa högtidliga stunder.

Här kan ni bolla tankar och ideer med mig och framföra era önskemål. Ni kan både ringa och maila till mig för information och bokning. Allt praktiskt kring arrangemanget tar jag hand om så att ni inte behöver tänka på det, såsom t ex kontakten med kyrkan, lokalen samt även noter och ev musikutrustning.

Arvode:

Rent-a-Singer´s verksamhet är belägen i Stockholm, men tar även uppdrag på andra orter och då tillkommer kostnad för resa och tid. Priset varierar beroende på omständigheter som t ex personliga önskemål och geografisk placering. Det inkluderar förutom uppträdandet allt praktiskt kring arrangemanget, t ex noter och musikalisk kontakt med musiker och kyrkan. Dessutom ingår musikutrustning ifall så behövs. Ni kan välja 1-3 låtar efter egna önskemål och givetvis även få andra förslag om ni så vill. Betalning kan ske via faktura eller kontant på plats, mot kvitto.